Konceptet

Byens Bazar er en spændende form for loppemarked – en åben markedsplads, hvor du lejer en stand og får solgt dine ejendele, mens du selv holder fri. Ingen fremmede i dit hjem, ingen brudte aftaler. I Byens Bazar foregår handlen i tørvejr og trygge omgivelser. Du lejer en reolstand eller et mindre gulvareal, hvor du opstiller dine ejendele med stregkode-prismærker på. Du kan have 50-100 ejendele til salg på samme tid, også dem du normalt ville smide ud, eller som er for små til at forsøge at sælge.

Byens Bazar har indkøbskurve og kasseapparater ligesom i supermarkedet. Her er prøverum, pakkebord og testbord til elektriske artikler. På “Min Bazar” kan du døgnet rundt følge med i hvordan dit salg går. To gange om måneden udbetaler vi dit overskud, som overføres direkte til din bankkonto.

Byens Bazar bekæmper ’smid-væk’-mentaliteten ved at skabe trygge rammer for køb og salg af brugbare genstande. Byens Bazar henvender sig til mennesker, der ser en økonomisk, miljø- og samfundsmæssig gevinst i at bevare ting med en funktionel værdi og give dem nye liv i nye hjem.

 

Kunderne siger

Jeres koncept er rigtig godt, og nemt. Vi har været på loppemarked hvor vi slæbte ting frem og tilbage, og solgte for 100 kr på en hel dag. Hos Byens Bazar har vi for længst passeret 1.000 kr i salg.
Det er super flot at få en mail med dagens omsætning.
Sven Åge, Skodsborg.

Jeg har nu prøvet flere forskellige loppesupermarkeder, men jeg må bare sige, at Byens Bazar har flest kunder – jeg sælger bare meget bedre i Byens Bazar
Pernille, Stenløse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende nyhederModtag nyhedsbreve med gode tilbud, nyt om konkurrencer, aktiviteter og meget mere fra Byens Bazar.